129 відгуків
Интернет-магазин ТЕПЛА ПІДЛОГА
+380503030207

Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса 5 режимів

  Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса 5 режимів, фото 1
next previous
В наявностіКод: 332646108

339 грн.

  • +380 показати номер +380503030207 Авто аксессуары
  • +380992347290 Отопление и
  • +380969371951 Водоснабжение
  • +380987323878 Электроника
  • +380986777026 ЭЛЕКТРОИНСТРУМЕНТ

Замовлення тільки за телефоном

  • Контакти
    • Телефон:
      +380503030207, Авто аксессуары
      +380992347290, Отопление и
      +380969371951, Водоснабжение
      +380987323878, Электроника
      +380986777026, ЭЛЕКТРОИНСТРУМЕНТ
    • Контактна особа:
      Менеджер
    • Адреса:
      Московский проспект 54а, Харків, Харківська область, Україна

Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) існують ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Справа в тому, що різні вироби з м'яса повинні готуватися при строго певній температурі.

Причому першорядне значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, при приготуванні ростбіфа або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса повинен мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того кожне м'ясо будь то телятина, свинина або баранина має свою температуру готовності.

При запіканні м'яса в духовці головне, щоб всередині, шматок м'яса був добре пропеченим. Всередині шматка м'яса або дичини можуть перебувати бактерії, які можуть заподіяти шкоду здоров'ю. При певній температурі вони гинуть. Термометр для духовки показує температуру всередині камери, тоді як термометр для м'яса забезпечений щупом, який дозволить заміряти температуру саме всередині шматка м'яса або дичини.

При приготуванні м'ясної страви будемо орієнтуватися на внутрішню температуру.

  • Яловичина, просмажена не до кінця, але цілком їстівна і соковита 60 – 62° C.
  • Добре просмажена яловичина 76° C.
  • Баранина 80 – 84° C.
  • Свинина 82 – 85° C.
  • Птах 93 – 96° C.

При запіканні м'яса так само важливо не перетримати його в духовій шафі, інакше м'ясо вийде пересушеним і несмачним.

Технічні характеристики:

  • Температурний діапазон: 0-100 °C/0-200 °F
  • Вимірювальний зонд: Ø5*120 мм
  • Розмір: 35.5*4.5*2.5 см
  • Автоматичне відключення живлення.
  • Розмір: 35.5*4.5*2.5 см
  • Матеріал: ABS + нержавіюча сталь 304
  • Харчування: 2 ААА
  • Довжина виделки 35 см

Комплектація:

1. Цифровий термометр-вилка

2. Коробка

3. Інструкція англійською мовою.

 

Характеристики
Основні
Виробник   Smartbuy
Тип термометра Електронний (цифровий) зі щупом  \
Призначення термометра Для вимірювання температури їжі
Матеріал Пластик
Матеріал щупа Нержавіюча сталь
Одиниці виміру Фаренгейт °F,  Цельсій °C
Ціна поділки 1.0 (град.)
Точність вимірювання +/-   1.0 (град.)
Кнопка перемикання шкали вимірювання Є
Мінімальна температура виміру (°C) 0 (град.)
Максимальна температура виміру (°C) 100 (град.)
Мінімальна температура виміру (°F) 0 (град.)
Максимальна температура виміру (°F) 200 (град.)
Країна виробник Китай
Додаткові характеристики
Тип харчування   Батарейки
Автовідключення   Так
Захисний ковпачок для щупа Є
Колір Темно-сірий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 339 грн.
Контакти
  • Телефон:
    +380503030207, Авто аксессуары
    +380992347290, Отопление и
    +380969371951, Водоснабжение
    +380987323878, Электроника
    +380986777026, ЭЛЕКТРОИНСТРУМЕНТ
  • Контактна особа:
    Менеджер
  • Адреса:
    Московский проспект 54а, Харків, Харківська область, Україна
Мапа